-

Ljudet stiger i huvudet och blodet dunkar, det hörs genom hela skallen. Som tunga steg i långa trappor dunkar det. Insidan av mig skakar, organen studsar från vägg till vägg. Men på utsidan är det stilla, som sovandes av morfin. Insidan skriker och bankar på fasaden, försöker krossa ytan och ta sig ut. Men utsidan ligger som staty, varje ansiktsdrag lagt som det ska vara. Insidan ryter fram skrik efter skrik, frustrerade, förtvivlade, panikartade skrik. Men ur min mun kommer bara korta svaga flämtningar, aningen tyngre andetag än de jag framfört några sekunder tidigare.
Hjärtat gör ont, det känns som att det blivit svart eller försvunnit. Skriken kommer inte pga krossat hjärta, de kommer över oron att inte ha något hjärta. Över oron att inte känna någonting, över oron att de enda känslorna som lyckas ta över kroppen från topp till tå är ångest och svart. Det pulserande blodet rinner inte rött, det rinner svart. Det pulserar tungt, men inte levande. Det har inga andra känslor, min kropp har inga andra känslor. Min hjärna får aldrig andra tankar och mitt hjärta dunkar aldrig för något annat. Det dunkar för ilska, ångest och sorg. Det dunkar för oron över att jag tappat alla känslor, det är nästan som en önskan att få det krossat - bara för att jag då får vara medveten om att jag kännt någonting.

++++++

Glad för att det var sista dagen på jobbet idag och för att jag ska vacay i Lissabon i augusti fick jag vet precis!! Faaaaan va gööööööttttt
 

We could make it right here, make it last a lifetime.

I helgen var jag i Prag.
Jag fotade massor, men insåg när jag kollade igenom mina bilder att jag nästan bara fotat hus, tak och mat. 
Och lite på hotelltoaletten tydligen.
För övrigt känner jag mig oerhört tråkig. Att starta en blogg igen kändes dumt, det känns som att ju mindre deprimerad ju blir - desto mindre intressanta saker kan jag få ur mig. Alla ord jag skriver, alla bilder jag tar och allt jag säger bara klumpar ihop sig och blir till onödiga meningar och former som inte betyder någonting. Och det känns jobbigt, för jag borde bli glad över att jag lyckas ta mig ur. Jag borde inte känna mig ledsen, jag borde inte känna mig obetydlig och jag borde inte känna mig dum. Jag borde vara glad över att jag tar mig ur en depression, vara glad över att jag blir gladare. Men istället vänder det på sig, det är som att jag inte anser mig själv förtjäna glädje.
 

Am i crazy or am i blind, jag gjorde en lista till att börja med.

Vad har du på dig?

Et par svarta Cheap Monday jeans och en svart American Apparel tröja.

Hur mår du?
Ungefär som jag alltid gör, jag är trött, lite ledsen men samtidigt glad. Någorlunda vemodig.

Vad önskar du just nu?

Mycket. Jag önskar nästan alltid så himla mycket, samtidigt som jag inte önskar någonting alls. Jag vill så mycket att det känns som att jag inte kommer lyckas med något.

vad ska du göra imorrn?
Jobba och kanske träna, gå ut och äta eller fika. Jag vet inte riktigt. 

senaste köp?

Diors nya läppglans I am Iconic.

vad skrattade du senast åt?
Någonting på tv tror jag faktiskt. That 70s show kan det ha varit, jag tycker nästan alltid att Jackie är rolig.

vad grät du senast åt?
Det var nog igår, jag trodde att alla bilder jag tagit och laddat över till hårddisken försvunnit. Det hade de inte.

vad läser du just nu?

The fault in our stars

Vilken svordom använder du mest?

Jävlar, eller fan.

Vad stod de i ditt senaste skickade sms?

Det var ett mms, en screenshot på ett annat smsjag fått som jag inte vill säga vad det stod i.

Vilka kändisar har du blivit jämförd med?

Kristen Dunst tror jag, eller Emma Roberts. Folk säger ofta att jag ser ut som henne, även främlingar. Jag vet aldrig om det känns bra eller inte.

En person du tycker är snygg?
Baptiste Radufe är väl alltid något av en hottie.

Bild på Baptiste från tumblr.

Blir du lätt svartsjuk?
Det kan vara väldigt olika, tidigare hade jag väldigt lätt för att bli svartsjuk. Numera varierar det, förmodligen har jag det lättare dagar då jag är osäkrare på mig själv.

Din favoritkaraktär ur en serie?
Älskar Khaleesi ur Game of Thrones, Tate i AHS och Sam i Freaks and Geeks.

Vem skrev senast åt dig på facebookchatten?
Inez.

Vilket språk hade du velat lära dig?

Franska, det är så snyggt. Och jag gillar att man får pluta mycket med läpparna och tala vibrerande. 

 Puss /T

RSS 2.0