35

Ve te faire fourtre.
 
 

34

Jag springer allt var jag kan, jag sover massor och jag vistas ute i friska luften. Alltalltallt som jag ska göra för att må bra gör jag, men mina tankar är ändå svarta. Bäcksvarta. Som himlen i december utan några stjärnor. Ingenting är värt någonting. Inget skratt kommer någonsin klinga äkta. Inga ögon kommer glittra. Det är hopplöst. fullständigt hopplöst. Manipulativ arrogant narcissist.
Ingenting kommer bli bättre av att jag pressar ned mig så starkt och mycket jag kan. Det är ett vidrigt beteende men jag gör det ändå.
Släpper inte taget men låter allt som är jag sväva ur mina fingrar ändå, rakt ut i ingenting. Allt som jag består av, varernda liten cell släpper taget och svävar uppåt, nedåt, åt sidan. De utgör sig inte för att vara goda, inte heller onda. Allt är borta men smärtan stannar kvar, så verklig och så himla stark. Starkare än på flera månader gnolar den vidare, skrapar och svider, smäller och slår hårda slag mot magen och bröstkorgen, mot benen tills de somnar, domnar, försvinner.

33

Mitt lov verkar gå ut på att stänga in mig på mitt rum och titta på mina favoritfilmer och parks and recreation om och om igen. 
 
 
 
▼ Free Acid ▼
Alltihopa är tumblr.
Det finns nästan inget som är så bra som det Sofia Coppola skapar.
 

32


Har sovit alldeles för lite. Ser sliten och utmärglad ut. Har ätit ofantligt många kärleksmums och sett oräkneliga avsnitt av Parks and Recreation. Mina naglar är neongula, de speglar därmed inte mitt humör det minsta, men jag får väl låtsas.
Allt går ut på att göra ingenting men allting, jag gör allt för att känna någonting men i mig är det stilla. Ingenting rör sig det minsta, inte under dagarna iallafall. Vissa nätter kommer det fram, som att ett sprängmedel har laddats i dagar, det smäller och ångesten fyller varje cell, varje mikroorganism som jag är uppbyggd av smäller och skriker. Som en enorm explotion - plötsligt är allt jag inte vill känna där. Känslorna jag ber om att få känna rör mig aldrig, istället fyller ångesten mig konstant.

31

Hej, idag grämer jag mig över att
1, Jag är trött
2, Jag är på gränsen till en ångestattack nästan hela tiden och går därmed runt på helspänn för att kontrollera mitt humör och mitt beteende
3, Senaste Girls är inte ute fastän att det är måndag
4, Imorgon är det friluftsdag och jag ska därmed "vintervandra" i 5 timmar.
 

RSS 2.0