181818

Dagens frisyr:
Eh, bara utsläppt haha

Dagens kläder:

Högmidjade byxor och en vit FIlippa K tröja. Och en lång kofta på dä

Dagens händelse:

Hmm... Alltså var precis på en funked up spelning och de var bra men det var nästan ingen publik och snubbarna som fixade med ljuder hade inte riktigt fixat med det... Men det var en fin lokal och de spelade himlans bra som vanligt så ja

Dagens vill ha:

Fredag! Och det är det imorgon, wiiiih. Vill även ha ahs avsnittet som kommer ut nästa vecka jatackkk

Dagens saknad:

Alltså så mycket grejer?? Tagga Berre, fina ord och 

Dagens tråkigaste:

Tog den 3dje livmoderhalscancer sprutan idag, vilket var ganska obehagligt. Men slapp göra gympaprovet pga detta så det var nog inte så tråkigt ändå.

 
Dagens godis:

Alltså BG hade med sig en stor påse plockgodis till ensemblen idag<3<3<3

Dagens humör:

Vet inte faktiskt.

Dagens komplimang:

"Fint hår" haha

Dagens längtan:

Julenjulenjulen

Dagens tv-serie:

Alltså.. har kollat lite på Dance moms idag. Det är så himla sjukt och åh, jag vet inte vad jag ska ta mig till. Mår lite illa. Skräckblandad förtjusning, det är så hemskt.

Mvh kul
 

171717

Sushisushisushidate
Här var vi på fest och plötsligt skrek någon TIMBE DU MÅSTE GÅ UT GÅ UT GÅ UT, när jag kommit ut sitter Inez i denna stol och säger något i stil med kolla vad coolt, du borde ha massa bilder på mig när jag sitter här!! Så jag tog massa bilder.
Då och då är jag barnvakt åt dessa små sötkusiner som är så fina att man dör lite.
En del av en Torsdags-frukost.
 
Jag börjar tappa kontrollen över hur många bilder jag har på mig och stina framför festpar numera.
Hahahah här var vi på fest och så spelades shoreline och jag blev så himlahimla nostalgisk och fick en så stor klump i magen att jag låste in mig på en toalett och tog några såna här bilder istället för att dansa tills hjärtat brister.
Detta är lite av vad jag håller på med. Inte i närheten av allt men lite iallafall. Aningen bättre än inget.
Jag gör så mycket jag kan för att inte låta mörkret krypa upp längs min rygg och ta mig i akt, jag dansardansardansar och försöker skratta så mycket det bara går. Men ibland på dagarna eller nätterna eller morgnarna lyckas den ändå gripa tag runt om hela mig och då kommer det tillbaka. Rösterna skriker och allt jag ser är mörker, men sen lyckas det försvinna igen. Jag är bara så himlans rädd att det ska bli oftare och starkare med tanke på att mörkrets årstid kommer. Och det påverkar mig, vare sig jag vill det eller inte.
You're a great writer, don't waste all your inspiration on me såg en bra film och döpte en ny spellista till ett citat ur den.

161616

Gisslek! Vilken av bilderna är på lite av mina celler och vilken av bilderna är på encelliga djur som typ bor i alger??????? Ingen vet! Skoja, lol, jag vet
 

°"°"

Mmm, hötslov. Mmm, stockholm.
 
På Fredagen åkte vi tåg halva dagen, sedan gjorde vi inte så mycket fram till kvällen. Vi åt middag på babylon, vilket seriöst var något av det godaste jag ätit. i. mitt. liv. 
Såg en av de sötaste hundarna jag sett, var tvungen att fota denna pälsboll.
Sen gjorde vi något ganska pinigt, vi gick på idol. Kakan jobbar ju där och hon hade frågat om vi inte kunde komma och titta, så då gjorde vi det. Det var första gången jag någonsin såg ett helt avsnitt av idol, när det inte är auditions då. För auditions tycker jag är ganska kul pga gillar när folk är dåliga. Förlåt. Men ja, det är rätt kul då. Jag kände mig iallafalll mest såhär under halva showen, haha.
 
Jag vaknade till en hästmorgon och en skvallertidning.
 Vi gick på moderna under dagen. Jag tog egobilder och fotade fina citat på toaletten.
Det är så fint. Rätt ofta undrar jag hur mitt liv hade varit om vi aldrig flyttat därifrån.
Drog oss mot dramaten för att äta och sedan gå på Necronomicon.
Efter föreställningen hade både jag, hanna och kakan hunnit bli lite hungriga igen, så vi åt lite till. Jag åt chevremacka, såklart. Äter så mycket chevre att det börjar bli konstigt.
Jag vet inte varför jag plötsligt blivit en sådan som lägger upp nästan hela dagar här, nu har jag gjort det iallafall. Men ja, det kanske jag vill göra ibland, så så blir det. Mest matbilder dock, shit va pin. Men det är ju så gott med mat.
Är väldigt pepp på Lykke Lis nya. Skönt att hon gör grejer igen.

¨¨¨

Det är sista dagarna på höstlovet nu och det har blivit kallt ute och mörkt tidigt.
Jag spenderade de första 5 dagarna av mitt lov i Stockholm med mamma. Sen har jag bara varit hemma resten av tiden, gått på bio, fikat, myst och varit på festligheter. Jag försökte även skriva en av de 100 uppsatser som jag inte lämnat in denna termin, det gick sådär.
Här är jag när jag nästan precis vaknat och tänker att jag ska skriva en av alla uppsatser men inte vill. Vill däremot ha en likadan klänning som bat for lashes har i sin Laura video. Jeezus
Ps. herregud american horror storys senaste avsnitt......... dog.

RSS 2.0