50

Vid de mest sällsynta av tillfällen skrattar jag med en känsla i hela kroppen av att det är äkta. Vid de mest vanliga av tillfällen känner jag melankoli och som att varje dag i mitt liv är en sida ur en dystopi som endast utspelar sig i mitt huvud. Dystopin fortsätter likväl som mitt liv gör det, hur jag än gör. Ibland gråter jag en skvätt över detta, ibland inte. Ibland sliter jag i mina armar, min  hud, mitt hår och mitt ansikte över det, skriker och vrålar tills luften tar slut. Ibland gör jag det inte. Ibland slår jag så hårt jag kan i väggen och svimmar nästan av yrsel. Ibland gör jag det inte. Och jag försöker ta vara på alla gånger jag inte gör det, alla gånger jag inte går helt itu - utan bara litelitelite. För aldrig är jag hel.

49

Stick 'N' Pokeade Saras ankel och lår.
 

48

 
En dag fyllde denna fina 18.
Anna och jag gick på vernissage.
Och jag tog egobilder på skoltoaletten för att lyckas masa mig genom dagarna.

En molnig söndag ringde jag Sara och sa att jag var sugen på pannkakor, 20min senare var hon här och jag var uppstigen och i full gång med att steka smeten.
En annan dag var jag i full färd drickandes en SanPellegrino.
Och slutligen för ett par veckor sen var jag på denna absurda sport, wrestling?? En av de konstigare kvällarna jag haft.
 
Puss.

RSS 2.0