§°§°

Funderar på om mina rim är bra?? Och posar, såklart.
Bestämmer mig för att jag är glad.
 
Idag har jag öppnat paket ur julstrumpan, gjort mig fin och ätit tills jag mådde illa, har även rimmat klart. Nu ska jag bära ner mitt gäng med julklappar till granen + se på kalle anka och äta massa julgodis.
Mariah Carey – All I Want for Christmas Is You
C ya on the flipsyde. Och Go' Jul för den delen. Puss!

101101101

Harald hade fest och det första jag gjorde var att välta ett glas. Detta sår kom dock senare under natten då jag skulle ta ut en kopp ur det ena skåpet och råkade ta sönder även en kopp (= skar mig och fick skalmanplåster, gött)
Kvallspromenader 5x per vecka tack.
Besökte de nya lokalerna.
Liten spelning i fin lokal med dåligt ljud och en akustik som liknar en kyrkas.
 
Det var storm med klass 3varning och vi ångrade om och om igen att vi över huvudtaget gick ut.Casual Street Food julpyntade och jag råkade sätta på den sjungande samt dansande tomten pga älskar att trycka på knappar.
Hade Beyoncés nya album funnits på spotify så känns det som att det hade det varit det mest spelade, har spelat det på replay sen i Fredags morse.
Peppade party själv ett tag.
Kan jag få pris för att jag är dålig på att dokumentera mitt liv med bilder nu då jag inte orkar ta med mig kameran någonstans och bara glömmer bort att fota? Anar även fortfarande lite rädsla samt obekvämhet med att blogga på denna blogg, gäller att bli trygg. Innan jag känner mig bekväm verkar det ju främst bli kladdiga, osammanhängande inlägg utan någon större del information eller känsla i.

°#°#€

I fredags var jag glittrig.
Uääääääh, trött på att endast känna smärta och självhat. Uäääääh, skrik. Skrik det.
Jag ska ta dig med storm hahahahahahaha
Tänker inte be om ursäkt för detta ens, får göra hur som helst.
 

#####

Är så trött. Är så trött på att krama och trösta, på att le och skratta, på att pussa och säga att allt är bra. Är så trött på att inte få höra att allt kommer bli okej med mig. Mina närvarostatistik präglas inte längre av frånvaro, mina överarmas speglas inte längre av rivsår och knivärr, mina ögon svider inte längre av gråt, min hals faller inte sönder av skrik. Men alla fibrer i min kropp, alla atomer som byggt upp mig, allt jag är gör ont. De skriker och skakar, slänger sig mellan mina ben och hjärtat. Men det syns inte på utsidan, syns det inte på utsidan måste allt vara bra. Syns det inte på utsidan måste det betyda att man inte behöver fråga hur det är, betyder det att man inte behöver krama, betyder det att man kan sätta åt sidan, betyder det att man inte behöver ha tid för gråten. Det betyder att det inte märks. Inte för någon, inte för något.
För fingrarna över spegeln och slå så hårt det bara går, låt spegelbitarna falla till marken, till mina nakna fötter. Låt knogarna spricka och strömma av blod. Låt mig leva i sju års olycka till. Låt mig stiga över glasbitarna. Titta inte i dem, titta inte på vad som speglas. För jag speglas i dem, det värsta man kan se. Det värsta jag kan se tittar tillbaka.

RSS 2.0