AAAA

Inte sen absolut sist men den senaste månaden iallafall.
Årets (för mig) viktigaste dag föll in, min födelsedag! Jag var superglad och här är jag när jag precis vaknat och börjat öppna paket.
 
Här är lite av det som jag fick i present.
Här är en bild från en fest.
Och så äter jag frukost med min ena favorit väldans ofta, hon verkar dock mest vilja titta på bilder av sig själv i mobilen.
"Turtleneck and chain, turtleneck and chain"
Jag vaknade till att mamma stekte pannkakor och drog med oss till nimis en förmiddag. Jag råkade ta denna bild då jag täcker över halva linsen med ett finger, men jag bryr mig inte för det enda som syns är mamma och henne tycker jag ju så himla mycket om att den fick vara med ändå.
 
Jag är fullständigt oinspirerande och ointressant. Men jag tänkte börja kämpa på, tänkte fortsätta som jag vill. Jag är så himla glad över att jag kommit så långt som jag gjort, att jag inte lever i ett konstant mörker utan faktiskt kan skratta och känna det i nästan hela kroppen. Jag ser fortfarande saker och hör fortfarande rösterna, väldigt ofta. Men inte alltid och de tvingar mig inte att skada mig, de tvingar mig inte att skrika.

---

Och du känner dig dum och borta, dina skratt klingar inte som de brukade och ditt hjärta faller isär i tusen bitar. Du vill inte prata med någon, du vill inte se någon, du vill inte var någon. Döden bjuder in dig i sin famn tillsammans med alla andra, tillsammans kan ni leva där i en klump - en massa. Ni är inga individer ni är bara en enda röra av känslor och kött, blod, gråt och känslor.
Jag ska skaka dig itu, jag ska läka dina sår och jag ska se dig i ögonen.

RSS 2.0